Високото качество на монтажа е нашето вдъхновение
05.01.2019
На изложението HOST-Expo 2019 Камсек ООД бе удостоена с високо отличие
27.04.2019
Високото качество на монтажа е нашето вдъхновение
05.01.2019
На изложението HOST-Expo 2019 Камсек ООД бе удостоена с високо отличие
27.04.2019

Защо електронна брава, а не механичен ключ?

  1. На първо място ще забравите за проблемите. Ние предлагаме оригинален продукт с високо качество, зад което заставаме предоставяйки пет години гаранция. Всички знаем колко е неприятно в разгара на сезона да се налага да сменяте повредени брави, да се оправдавате пред изнервени клиенти или да се притеснявате някой гост на хотела, да не си замине с ключа.
  2. Защо безконтактна технология, защото тя елиминира всички неудобства на контактните и магнитните карти. С криптираната Mifare технология няма да се притеснявате от изтриване на информацията от картата, размагнетизиране или дали тя няма да сработи заради изтъркан или замърсен чип. Просто доближете картата и вратата се отключва – това е.
  3. Трябва ли да затворите хотела за сериозен ремонт – НЕ. Бравите ни са с безкабелен монтаж – без да се кърти, пробива, да се прокарват кабели и други подобни неудобства, които нарушават визията на хотела. При това можем да монтираме на всякакви врати, стари или нови, тънки или дебели;
  4. Нашата система разполага с много лесен за употреба софтуер на Български език с множество функционални възможности. Не е нужно да плащате за скъпи софтуерни продукти, да провеждате сериозни обучения и т.н. С нашия софтуер всичко е разбираемо и лесно.
  5. Не на последно място – имаме изграден интерфейс за връзка с повечето популярни софтуери за управление на хотелски системи, като например: Clock, Microinvest, Eltour 95 и др.