Само сега – вземете четец за рецепция и софтуер безплатно
22.05.2019
Равносметка от изложението СИХРЕ 2020
13.02.2020
Само сега – вземете четец за рецепция и софтуер безплатно
22.05.2019
Равносметка от изложението СИХРЕ 2020
13.02.2020

Камсек взе участие в престижното изложение „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА“

От 21 ноември до 23 ноември Дворецът на културата и спорта във Варна беше домакин на третото издание на Изложението за бизнес и туризъм „ТУРИЗЪМ ЕКСПО ДЕСТИНАЦИЯ ВАРНА”. Организатори на туристическото експо бяха: Община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации PROVOX. Събитието получи подкрепа и от всички организации, работещи в сферата на туризма: Асоциацията на туроператорите, Асоциацията на екскурзоводите в България, БХРА и др.
Над 100 фирми, предлагащи продукти и услуги в сферата на туризма, се включиха Изложението. Сред тях са туристически комплекси, хотелски и апарт комплекси, балнео и спа центрове, доставчици на професионално оборудване за хотели и ресторанти, производители и доставчици на хранителни продукти, алкохолни и безалкохолни напитки и много други. В дните на изложението се проведоха и семинари, лектори на които бяха преподаватели от водещи университети и учебни центрове. В семинарите се коментираха темите за управлението на финансовите ресурси в хотелите и ресторантите, управлението на персонала, увеличаването квалификацията на персонала и др.
Камсек представи най-новите си предложения в областта на системите за сигурност и електронното заключване, наред с най-новите модели хотелски електронни брави. Осъществихме контакти с бъдещи партньори и клиенти. Бяхме посетени и от настоящи наши клиенти, с които поговорихме приятелски и обменихме информация за настоящи и бъдещи проекти.
Amazing end of the event was the Tourism ball, where the chairman of the association of Varna Restaurant and Hotel industry showed notable artistic skills