„За Туризма от А до Я” 2018
24.05.2018
СИХРЕ – международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване
02.11.2018
„За Туризма от А до Я” 2018
24.05.2018
СИХРЕ – международно изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване
02.11.2018

КАМСЕК представи продуктите си в Бургас

За втора поредна година КАМСЕК представи своите висококачествени системи за електронно заключване на хотели в Експозиционен център Флора на ежегодното изложение-договаряне „За Туризма 2018”, което се проведе на 16 и 17 март.
Целта на изложението бе да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на потребностите на различните целеви групи, включително и българските туристи.
Представени бяха най-новите висококачествени продукти от хотелската гама на фирмата. Част от представените експонати бяха последните модели криптирани безконтактни електронни брави за хотели с безкабелен монтаж. Най-важното предимство, което всички предлагани от КАМСЕК решения за електронно заключване на хотели притежават е надеждната работа, зад която фирмата застава чрез 5-годишната пълна гаранция на своите изделия.
Специалистите на КАМСЕК могат да се похвалят с най-доброто съотношение Цена-Качество на българския пазар, което потвърждават и многобройните клиенти-хотелиери, доверили се на опита и качеството на обслужване предложено им от фирмата.