Не е просто продукт, а решение
27.02.2023
Почивни дни
10.04.2023
Не е просто продукт, а решение
27.02.2023
Почивни дни
10.04.2023

Защо да изберем електронно заключване?

Електронното заключване е високотехнологичен метод за управление на достъпа до сгради, стаи, помещения и други обекти. Ето няколко причини защо да изберем електронното заключване:

  1. По-висока сигурност: Електронните ключове са по-трудни за “подслушване” или копиране в сравнение с физическите ключове, които могат да бъдат загубени или откраднати. Електронните заключвания предлагат по-голяма сигурност в сравнение с традиционните механични заключвания, тъй като те използват електроника и криптиране за защита от неоторизиран достъп.
  2. По-удобно управление: Електронните ключове могат да бъдат управлявани посредством софтуер, който може да предоставя информация за това кой има достъп до определени зони, както и да се регулира достъпа на определени хора в определени дни или часове.
  3. По-лесно управление на ключовете: Електронните ключове могат да бъдат управлявани на централизиран начин, което означава, че администраторът може да добавя и премахва ключове или да регулира правата на достъп на дистанционно място, без да е необходимо да се изпращат физически ключове.
  4. По-лесно проследяване на активността: Електронните ключове може да се използват за записване на информация за това кой отваря дадена врата и кога. Това може да бъде полезно за проследяване на активността на персонала в офиси, магазини или други обекти.
  5. По-голяма гъвкавост: Електронните ключове могат да бъдат програмирани да работят в различни режими, като например автоматично заключване след определен период от време или заключване на определени зони в определени дни и часове.